Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Ambasadorem Cupry se stane Ter Stegen

Ambasadorem Cupry se stane Ter Stegen

Brankář Barcelony se funkce ujme 20. února

Značka Cupra rozšířila svůj klub o nového člena, německého fotbalového brankáře Marca ter Stegena. Ter Stegen je ve světě fotbalu považován za jednoho z nejlepších brankářů a jako globální ambasador Cupry zvýší povědomí o značce na celém světě.

Značka Cupra se v srpnu 2019 stala oficiálním automobilovým partnerem klubu FC Barcelona. Společnost Cupra uzavřela rok 2019 nárůstem prodeje o 71,8 % v porovnání s předchozím rokem na téměř 24 700 vozů a nyní upevňuje svou alianci se slavným barcelonským klubem navázáním partnerství s jedním z jeho nejdůležitějších hráčů.

Máme mimořádnou radost, že můžeme v klubu Cupra Tribe přivítat Ter Stegena. Všichni důvěrně známe Marcovy vynikající výkony na trávníku, ale na nás udělal skvělý dojem i svou výjimečnou osobností, která nás okamžitě přivedla k nápadu realizovat společně vzrušující projekty. Cupra navíc v roce 2020 předvede na trhu svůj potenciál intenzivní produktovou ofenzivou. Spolupráce s prvotřídním hráčem, který inspiruje svět jako strážce branky týmu FC Barcelona, zintenzivní naši přítomnost na klíčových trzích, jakými jsou Německo nebo Španělsko,“ uvedl Wayne Griffiths, předseda představenstva společnosti Cupra.

Marc ter Stegen (narozen v roce 1992 v Mönchengladbachu) se může pochlubit mimořádně úspěšnou fotbalovou kariérou. Profesionální hráč získal během uplynulých pěti let ne méně než 14 titulů včetně vítězství v Lize mistrů UEFA (2015) a čtyř prvenství v nejvyšší španělské soutěži. Na svém kontě má také 24 zápasů za německý národní tým.

Zatímco esence značky Cupra vychází ze soudobé sportovnosti, Ter Stegen je považován za moderního brankáře s mrštným stylem, rychlými reflexy a velmi přesnou hrou nohama. Díky své silné osobnosti se stal klíčovým hráčem základní sestavy týmu FC Barcelona, ale také je charismatickou postavou ve městě, jehož kulturu odjakživa oceňuje.

Jsem hrdý na to, že mohu být globálním ambasadorem značky Cupra. Opravdu se ztotožňuji s hodnotami značky – vášní, odhodláním a vysokými výkony – a také s její vazbou k Barceloně. Sdílím pozornost značky k ušlechtilým detailům a velkou úctu k exkluzivitě a sportovním výkonům. Těším se, že si budu užívat toto úspěšné jedinečné partnerství, aktivně se podílet na budoucích projektech značky Cupra a řídit její výjimečné modely,“ řekl Marc.

 

Marc ter Stegen u svého nového auta

Ter Stegen bude představen 20. února jako globální ambasador značky na světové premiéře nové modelové řady Cupra Leon v rámci slavnostního otevření hlavního sídla společnosti Cupra Garage. Tato akce připomene také druhé výročí značky.

Cupra sestavuje elitní tým šampionů, kteří sdílejí hodnoty značky – vášeň, odhodlání a vysoké výkony. Značka Cupra v loňském roce uzavřela smlouvu s mimořádně úspěšným závodním jezdcem v kategorii cestovních vozů Mattiasem Ekströmem a svěřila mu roli vysokonapěťového ambasadora. Kromě toho navázala spolupráci také s dalšími významnými osobnostmi, jakými jsou olympijský medailista Saúl Craviotto nebo závodní jezdkyně Mikaela Kottulinská. Automobilová značka je také přítomna v populárním sportu padel, který kombinuje prvky squashe a tenisu, a podporuje čtyři z nejlepších hráčů na světě.

V rámci nového dlouhodobého partnerství převezme Marc ter Stegen vůz Cupra Ateca Limited Edition. Brankář klubu „Barça“ si bude užívat na svých cestách na zápasy a tréninky atraktivního designu a rezonujícího zvuku tohoto vozu.

Komentáře ke článku