Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Pomáhají humanitárním organizacím

Pomáhají humanitárním organizacím

HoppyGo rozváží potřebné věci seniorům

Carsharingová firma HoppyGo společně s iniciativou #SKODAAUTOpomaha poskytly humanitární organizaci Adra sedmnáct vozidel, která slouží v čase koronavirové epidemie k distribuci potřebných prostředků seniorům. Další vozy nyní směřují do jiných měst.

V první fázi bude nasazeno přes sto automobilů ze sítě Škoda Auto, jedenáct vlastních HoppyGo a také flotila projektů Uniqway a BeRider.   

V pražských Holešovicích vznikla ozonová čisticí stanice

HoppyGo spolu se Škoda Auto DigiLab rovněž vybudovaly ozonovou čisticí stanici v pražských Holešovicích. Má kapacitu deset aut za hodinu a obslužný tým disponuje ozonovými generátory, dezinfekčními spreji a mýdlem. Personál během několika minut vyčistí vnitřní cirkulační obvod a kontaktní plochy.  

Následně plánujeme zapojení dobrovolníků z řad majitelů vozidel platformy HoppyGo a komunikujeme s dalšími neziskovkami. Budeme rádi, když se přidá co nejvíce uživatelů, kteří budou ochotni zapůjčit vlastní vozy,“ uvedl Robin Švaříček ze společnosti HoppyGo.  

Komentáře ke článku