Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Řidičova druhá paměť

Řidičova druhá paměť

Aplikace MyT připomene, kde jsme zaparkovali

Toyota představuje aplikaci pro chytré telefony MyT. Její uživatelé mohou sdílet polohu vozu se svými blízkými, aby se snadněji našli. Nemusejí si už také pamatovat, kde přesně zaparkovali. Kromě toho získají analýzy svých jízd, od vzdálenosti po spotřebu.

Nastavit si lze nejrůznější upomínky spojené se správným chodem automobilu. Oblíbená místa do navigace se navolí přes mobil i z obýváku. Zmíněné služby se kdykoli deaktivují zapnutím režimu soukromí.

Základní nabídka je v aplikaci MyT zdarma, některé další funkce jsou spojeny s pořízením navigace. Je-li vůz vybaven konektivitou se smartphony, dají se přes multimédia MyT používat Spotify, WhatsApp, Audible či Waze, a to přes rozhraní Apple CarPlay nebo Android Auto.

Ke svému účtu v MyT si zákazník připojí jakýkoli vůz Toyota a stáhne si například uživatelské příručky.

Sada telematických služeb MyT je dostupná od 1. dubna 2020 pro modely Corolla, C-HR Hybrid ve faceliftované verzi, RAV4 z roku 2019 a novější, Camry a během roku 2020 přibude ještě nová verze Yarisu.

Komentáře ke článku