Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Škoda Auto rozjede výrobu za přísných podmínek

Škoda Auto rozjede výrobu za přísných podmínek

Povinné nošení roušky a časté dezinfekce

V pondělí 27. dubna se ve Škodě Auto opět rozeběhne výroba. Společnost dnes představila osmdesátibodový soubor opatření, která při této příležitosti budou zavedena.

Patří k nim například povinnost nasadit si nejpozději při vstupu do areálu závodu firmou poskytnutou roušku a během pracovní doby ji nesundávat. Každé směně bude přidělena doba navíc na čištění nářadí, telefonů, klávesnic, materiálů a povrchů. Mimo to budou všechny oblasti podléhat časté celkové dezinfekci. 

Obnovení výroby budou provázet přísná hygienická opatření

Přeorganizovány byly doprava zaměstnanců, provoz na branách a recepcích, činnost závodních jídelen nebo evidence docházky. Briefingy mají být stručné. Přestávky budou kvůli zamezení kontaktu rozloženy do většího časového rozpětí. Tam kde je to možné, zůstane zachován režim home office.

Škoda Auto předpokládá, že k uvolňování restrikcí dojde postupně ve třech fázích. Mezi poslední kroky budou patřit povolení vstupu cizích osob a obnovení schůzek týmů.

Komentáře ke článku