Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Škoda pomáhá po celé zeměkouli

Škoda pomáhá po celé zeměkouli

V Indii přispěla na léčbu nemoci Covid-19

V současné koronavirové krizi přikládají ruku k dílu také importéři Škody Auto po celém světě.

Škoda Auto Deutschland poskytla dobrovolníkům ve svém domovském městě Weiterstadt několik vozů Škoda Karoq, které slouží mimo jiné pro rozvoz materiální pomoci či potravin. Na Slovensku byly spuštěny webové stránky skoda-pomaha.sk, na nichž se mohou přihlásit lidé i organizace, potřebující pro svoji humanitární činnost automobily. Spolupráce byla navázána rovněž s hlavním městem Bratislavou.

Ve Francii zamířily škodovky k Lékařům bez hranic, v Polsku k Červenému kříži. V Belgii a ve Švýcarsku zajišťují flotily s okřídleným šípem ve znaku mobilitu zdravotnického personálu.

Značnou iniciativu projevila firma Škoda Auto Volkswagen India Private Limited. Přispěla částkou jednoho milionu rupií na výstavbu specializovaného centra pro léčbu onemocnění Covid-19. Ve svých závodech v Aurangábádu a Púně vyrábí obličejové štíty a intubační boxy. Nemocnicím po celé Indii věnovala 35 000 sad dezinfekčních prostředků a mezi potřebné rozdělila 50 000 potravinových balíčků.

Komentáře ke článku