Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Automobilová muzea se otevírají

Automobilová muzea se otevírají

Nová výstava v Mladé Boleslavi

Škoda Muzeum v Mladé Boleslavi a rodný dům Ferdinanda Porscheho v Liberci – Vratislavicích jsou od 11., respektive 15. května opět přístupné veřejnosti.

V první fázi je otevřeno pro individuální návštěvníky. Musejí být vybaveni odpovídající ochranou dýchacích cest a dodržovat minimální odstup dva metry, samozřejmě s výjimkou rodinných příslušníků,“ uvedla vedoucí Škoda Muzea Andrea Frydlová.

Od 15. května je opět přístupný veřejnosti i rodný dům Ferdinanda Porscheho

Počet lidí pohybujících se v expozici je v Mladé Boleslavi omezen na sto, v Liberci – Vratislavicích na pětadvacet. Mimo provoz zůstanou šatna, dětský koutek i prvky virtuální reality. Do odvolání se rovněž nekonají exkurze do výrobních závodů v Mladé Boleslavi, Kvasinách a Vrchlabí. Služby průvodců budou pro uzavřené skupiny do pěti osob k dispozici od 1. června, stejně jako depozitář prototypů.

Od 27. května si bude možné ve Škoda Muzeu prohlédnout výstavu S tradicí do budoucnosti: 125 let Laurin & Klement/Škoda Auto.

Komentáře ke článku