Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Le Mans se stěhuje do virtuálního světa

Le Mans se stěhuje do virtuálního světa

Toyotu posílí počítačoví hráči

Ve dnech 13. a 14. června, tedy v termínu reálného závodu, se uskuteční na platformě rFactor2 virtuální čtyřiadvacetihodinovka v Le Mans.

V plné síle do ní nastoupí také tým Toyota Gazoo Racing, který povolal téměř všechny svoje hvězdy. S vozem číslo 7 pojedou Mike Conway, Kamuj Kobajaši a José María López, k nimž se připojí specialista na e-motorsport Maxime Brient (23). V „osmičce“ nahradí Kazukiho Nakadžimu Kenta Jamašita a Sébastiena Buemiho s Brendonem Hartleyem posílí profesionální hráč Juri Kasdorp. 

Čtyřiadvacetihodinový závod se odehraje v obvyklém termínu, ale v nezvyklé podobě

Posádky se pochopitelně nesejdou na jednom místě, ale jejich členové se připojí z nejrůznějších lokalit po celé zeměkouli včetně Nového Zélandu a Japonska. Technickou podporu zajistí centrála Toyota Gazoo Racingu v Kolíně nad Rýnem.

Jelikož ale zvolená hra neobsahuje prototypy TS 050 Hybrid, použije stáj vozy Oreca 07 pro kategorii LMP2, ovšem ve správných barvách.

Komentáře ke článku