Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Studenti pro bezpečné silnice

Studenti pro bezpečné silnice

Projekt nezastavil ani koronavirus

I přes problémy, vyvolané nouzovým stavem, pokračuje Nadací Kooperativa iniciovaný projekt Moje vize nula: Studenti pro bezpečné silnice.

Registrovaní účastníci mají poslední dny na odevzdání svých myšlenek a nápadů, jak zlepšit dění na našich komunikacích,“ uvedla Markéta Novotná z organizátorského Týmu silniční bezpečnosti.

Po prvním kole se dostane do semifinále ze 140 přihlášených prací zhruba 30 vybraných. Z nich odborná komise vyhodnotí pět nejlepších, které jejich autoři budou obhajovat letos na podzim. Mezi vítěze se rozdělí celkem 100 000 korun.

Podporujeme ideje, které mají za cíl snížit nehodovost. Skupina mladých řidičů ve statistikách mluví jasně. Proto stojíme například i za programem Start Driving, v jehož rámci dostávají začínající šoféři šanci projít kurzem defenzivní jízdy a naučit se řešit rizikové situace,“ prohlásil Milan Medek, CSR manažer v pojišťovně Kooperativa.

Komentáře ke článku