Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

První Octavie pro zdravotní služby předány

První Octavie pro zdravotní služby předány

Zaměstnanecká sbírka vynesla přes milion korun

V Zákaznickém centru Škoda Auto v Mladé Boleslavi bylo předáno úvodních deset vozů Škoda Octavia z kontingentu sta kusů, které se automobilka zavázala poskytnout organizacím, zajišťujícím terénní zdravotní a sociální služby v ČR. Zbývající vozidla si jejich uživatelé převezmou u regionálních prodejců.

Do první skupiny byly zařazeny Oblastní nemocnice Mladá Boleslav, Oblastní nemocnice Kolín, Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, Nemocnice Milosrdných sester sv. Karla Boromejského v Praze, Oblastní charita Červený Kostelec, Pferda, ParaCENTRUM Fenix, Národní ústav pro autismus, Debra ČR a Sdružení Neratov.

Od 27. dubna do 31. května 2020 probíhala také jednorázová zaměstnanecká sbírka Pomoc zdravotníkům v boji s COVID-19, kterou společně založila Škoda Auto s Odbory Kovo ve spolupráci s Nadací rozvoje občanské společnosti. Celkem se vybralo 1 148 490 Kč. Částka míří do zdravotnických zařízení v Mladé Boleslavi, Rychnově nad Kněžnou a Semilech na pořízení ochranných pomůcek, potřebného vybavení a zlepšení pracovních podmínek.

Komentáře ke článku