Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Arkticky šedé BMW na dvaadvacetipalcových kolech

Arkticky šedé BMW na dvaadvacetipalcových kolech

Vyrobí se ho jen 500 kusů

Limitovaná edice BMW X7 Dark Shadow Edition vznikne v počtu pouhých 500 kusů v závodě automobilky ve Spartanburgu. Je uzpůsobena pro zástavbu všech motorů, určených pro řadu X7.

Jejím nejvýraznějším rysem je šedá metalická barva karoserie Frozen Arctic Grey. Stylový doplněk k ní představuje rozšířené provedení leskle černých prvků BMW Individual High Gloss Shadow Line. Najdeme je na okenních lištách, krytech B- a C-sloupků, držácích vnějších zpětných zrcátek, masce chladiče, vzduchových průduších na bocích i na koncovkách speciálně vyladěných výfuků. Dvaadvacetipalcové ráfky jsou zhotoveny z lehké slitiny V-spoke. 

V interiéru má hlavní slovo kvalitní kůže

V interiéru zaujmou elektricky nastavitelná sedadla s paměťovou funkcí, kožený volant a exkluzivní čalounění v různých kombinacích černé a modré (Night Blue) barvy. Jako materiál byly použity ušlechtilé kůže Merino a Nappa v kombinaci s alcantarou, spolu s hliníkovými ozdobnými detaily.

Komentáře ke článku