Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Centrum Paraple dostalo nové škodovky

Centrum Paraple dostalo nové škodovky

Automobilka zůstává jeho hlavním partnerem

Škoda Auto pokračuje jako hlavní partner ve spolupráci s Centrem Paraple. Tuto obecně prospěšnou společnost založili v roce 1994 Zdeněk Svěrák spolu se Svazem paraplegiků.

Vedoucí marketingu Škoda Auto Česká republika Pavel Janeba předal Zdeňku Svěrákovi a řediteli Centra Paraple Davidu Lukešovi klíčky od čtyř nových škodovek, včetně elektromobilu Citigo e iV. Stalo se tak v rámci akce Sejdeme se na zahradě.

„Právě díky činnosti organizací, jako je Centrum Paraple, mohou hendikepovaní snáze překonávat obtíže plynoucí z omezené mobility a lépe se vracet do života podle svých představ. Vůz z programu Škoda Handy bude pro ně klíčovým parťákem,“ uvedl Janeba.

Statistiky ukazují, že každý rok v důsledku úrazu nebo onemocnění dojde k poškození míchy a k následnému ochrnutí zhruba u 250 lidí. Téměř třetina z nich se stane novými klienty Centra Paraple.

Komentáře ke článku