Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Kia bere seniory do kina

Kia bere seniory do kina

Speciální akce v autokinu na Strahově

Kia Motors Czech ve spolupráci s neziskovou organizací Seniorem s radostí připravila promítání speciálního projektu Vezmi babi do kina! v rámci letního autokina na pražském Strahově. Akce se uskuteční ve čtvrtek 13. srpna 2020 od 17 a 21 hodin.

Program je sestaven tak, aby zaujal zejména starší generaci. Zpestří ho rovněž vystoupení divadelního souboru Cirk La Putyka. Zisk ze vstupného bude využit na pořádání aktivizačních cvičebních či vzdělávacích kurzů v Domovech seniorů.

Kia připravila speciální filmový program pro seniory

Pro sedm vybraných účastníků bude navíc zajištěn VIP servis. Ten zahrnuje doručení pozvánky do autokina až domů kurýrem, odvoz s dětmi či vnoučaty vozem Kia a předání dárkového balíčku s občerstvením na místě a překvapením.

Vezmi babi do kina! má motivovat mladou generaci k péči o své rodiče a prarodiče. Cílem je upozornit na to, že každý starý člověk je pro nás VIP a je třeba mu to dávat maximálně najevo,“ uvedla Kateřina Vaňková Jouglíčková, PR & Corporate Event Manager Kia Motors Czech.

Komentáře ke článku