Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Rolls-Royce Ghost jde s duchem doby

Rolls-Royce Ghost jde s duchem doby

Novou generaci stvořili zákazníci

Před tím, než Rolls-Royce vytvořil v roce 2009 první Ghost vyrobený v Goodwoodu, investoval velké úsilí a mnoho času do průzkumu názorů a chování svých klientů. V tomto trendu pokračoval i v následujících letech. Získal tak důležité údaje, které udaly směřování při vývoji další generace modelu, jejíž premiéra je plánována na letošní podzim.

S některými z nich seznamuje v následujícím videu produktový manažer firmy Rolls-Royce Stephen Finch. „Dozvěděli jsme se, že existuje nová skupina lidí, kteří používají naše vozidla zcela jiným způsobem, než tomu bylo v minulosti. Automobil je navržen tak, aby plně vyhovoval jejich požadavkům. Těšíme se na to, co nás zákazníci naučí v budoucnosti, abychom se díky nim mohli znovu posunout dál,“ prohlásil.

Ke zprostředkování těchto poznatků posloužily animované ilustrace, které jsou dílem Charlieho Davise. Jeho návrhy pak oživily modelovací technologie. K dispozici bude navíc i pět podcastů, určených pro platformy Apple, Google, Spotify a Deezer.

Komentáře ke článku