Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Masaryk Racing Days s diváky

Masaryk Racing Days s diváky

Do Brna dorazí monoposty F1

O víkendu se v Brně uskuteční tradiční Masaryk Racing Days. V devatenácti vypsaných závodech se představí přes 200 účastníků.

Největší pozornost budou nesporně poutat starší monoposty F1, nastupující v sérii Boss GP. Mezi přihlášenými je i držitel traťového rekordu Masarykova okruhu Ingo Gerstl. V roce 2017 zde zvládl jedno kolo s vozem Toro Rosso STR1 za 1:36,065.

Součástí programu jsou dále klání středoevropské zóny FIA, pohárové podniky Renault Twingo Cup a Swift Cup Europe, stejně jako seriál Haigo pro historické automobily z bývalé NDR.

Na autodrom se dostanou i diváci. „Aktuální hygienická opatření nám umožňují tribuny pro fanoušky otevřít, byť s určitými omezeními. Padok letos pro veřejnost zůstává uzavřený, proto jsme i výši vstupného zvolili spíše symbolickou,“ uvedla manažerka akce Jana Božková. Dodejme, že jednodenní vstupenka vyjde na 100 korun.

Komentáře ke článku