Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

BMW má zase Tourismo Internazionale

BMW má zase Tourismo Internazionale

128ti sází na sportovní charakter

Právě uváděné BMW 128ti má zaplnit prostor mezi modely 120i a M135i xDrive. Na trhu se objeví v listopadu tohoto roku.

BMW 128ti (ti je zkratka pro Tourismo Internazionale) používá tužší stabilizátory a jejich uložení s velkým předpětím z BMW M135i xDrive. Především zásluhou absence pohonu všech kol je o přibližně 80 kilogramů lehčí než vrcholná verze BMW řady 1.

Dvoulitrový motor je vybaven technologiemi BMW TwinPower Turbo. Standardem je osmistupňová samočinná převodovka Steptronic Sport. 

Třmeny sportovních brzd jsou nalakované atraktivní červenou barvou

M sportovní brzdová soustava má červeně lakované brzdové třmeny. Exkluzivně pro 128ti jsou určeny osmnáctipalcové ráfky Y-spoke 553 M v provedení Bicolour.

Základem designového zpracování je Model M Sport, který má určité prvky na přídi či na prazích vyvedené v červené barvě. Paket BMW Individual Shadowline přináší některé leskle černé komponenty, například masku chladiče ve tvaru ledvinek či kryty zpětných zrcátek. 

Rudé designové prvky najdeme i v interiéru

Rudé akcenty lze nalézt také v interiéru. Patří mezi ně plochy opěradel sedadel, vyšité logo ti na středové loketní opěrce či kontrastní prošívání na výplních dveří a palubní desce.

Komentáře ke článku