Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Evans zůstává v čele rallyového šampionátu

Evans zůstává v čele rallyového šampionátu

Piloty Toyoty zdrželo čištění tratě

Toyota brala díky Sébastienu Ogierovi a Elfynu Evansovi na Italské rallye třetí a čtvrté místo. Evans nadále zůstává v čele světového šampionátu o 14 bodů před Ogierem.

Piloti japonské značky částečně doplatili na to, že v pátek na Sardinii čistili ostatním trať. V sobotu posádka Ogier – Ingrassia vyhrála čtyři ze šesti rychlostních zkoušek a v neděli se na chvíli posunula na druhé místo. Nakonec dojela třetí, 6,1 sekundy za vítězem. Evans s Martinem se v závěru soustředili především na upevnění svého postavení v celkové klasifikaci. 

Toyota udržela vedení ve světovém rallyovém šampionátu

Poslední den byl hodně zajímavý. Samozřejmě jsme trochu zklamáni z toho, že výsledek ve finále neodpovídal úplně našim představám. Seb dnes ráno podal skvělý výkon, když smazal ztrátu na lídra závodu – a byl to opravdu napínavý souboj. Vzhledem k času, který ztráceli po celý pátek, byl rozdíl nakonec jen velmi malý. Když to vezmeme v potaz, Seb i Elfyn odvedli velmi dobrou práci,“ konstatoval šéf týmu Tommi Mäkkinen.

Komentáře ke článku