Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Audi podporuje Nadaci Dagmar a Václava Havlových Vize 97

Audi podporuje Nadaci Dagmar a Václava Havlových Vize 97

Stalo se jedním z jejích hlavních partnerů

Značka Audi navázala spolupráci s Nadací Dagmar a Václava Havlových Vize 97. Ta se pod vedením Dagmar Havlové věnuje především kultuře, podpoře sociálně slabších vrstev, vzdělávání a zdravotnictví.

Korporátní společenská odpovědnost patří mezi důležité pilíře působení Audi v naší zemi,“ uvedl Marcel Archleb, vedoucí divize Audi Porsche Česká republika. „Proto je pro nás velkou ctí, že podporujeme mimořádně úspěšnou Nadaci Dagmar a Václava Havlových Vize 97.“ 

Někdejší první dáma je dlouholetou tváří nadace

Mám velkou radost, že mohu Audi přivítat mezi našimi hlavními partnery,“ prohlásila Dagmar Havlová. „Mnoho našich projektů je vytrvalostním během, který přináší výsledky až v delším časovém období. Pro jejich úspěšnou realizaci je proto podpora tak silných subjektů, jakým je Audi, naprosto zásadní.

Současné aktivity Vize 97 zahrnují mimo jiné také provozování centra Pražská křižovatka. V něm se každoročně koná Mikulášský charitativní bazar. V jeho prostorech se rovněž předává mezinárodní Cena Vize 97 význačným myslitelům, kteří svým životním dílem překračují tradiční rámec vědeckého poznání.

Komentáře ke článku