Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Das WeltAuto nyní prodává po síti

Das WeltAuto nyní prodává po síti

Na přání připraví i videoprezentaci vozu

Das WeltAuto, program prodeje ojetých vozů spadající pod společnost Porsche Česká republika, pokračuje během nouzového stavu ve své své činnosti v online podobě.

Zájemci si mohou s vybranými prodejci domluvit videoprezentaci vyhlédnutého vozu. Obchodníci Das WeltAuto vyřídí na dálku veškeré potřebné formality a po dohodě se zákazníkem dovezou auto na místo, případně se s ním domluví na jiné individuální formě předání.

Webové stránky patří již řadu let mezi klíčové nástroje Das WeltAuto,“ uvedla Miroslava Cimrová, vedoucí divize Das WeltAuto firmy Porsche Česká republika. „Jejich význam nyní po uzavření provozoven ještě více vzrostl. Kromě toho otvíráme další kanály pro online komunikaci, které v rámci systémových limitů nahrazují osobní návštěvu.

Prodejny Das WeltAuto jsou zavřené, prodej však pokračuje v online prostředí

Dealeři, kteří díky své velikosti disponují potřebným technickým zázemím i personálním obsazením, mohou na přání poskytnout videoprezentace vozidla prostřednictvím platforem Skype, Teams, WhatsApp nebo FaceTime. Klient tak v přímém přenosu uvidí i nejmenší detaily a může klást dotazy ohledně technického stavu, možností financování, nabídky příslušenství a podobně.

Komentáře ke článku