Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Škoda Auto poslala 875 obědů zdravotníkům

Škoda Auto poslala 875 obědů zdravotníkům

Proměnila v ně české góly na Karjala Cupu

Tuzemská hokejová reprezentace a její partner Škoda Auto Česká republika podpořily zdravotníky, bojující s pandemií koronaviru.

Před listopadovým turnajem Karjala Cup ve Finsku se Škoda zavázala, že za každý vstřelený český gól do sítě soupeře zajistí 125 tříchodových obědových menu pro některou z nemocnic. Branek dosáhli naši borci pět, finální počet navýšila Škoda na šťastných sedm. Rozváželo se tedy celkem 875 obědů, doplněných reprezentačními dresy. O výběru zdravotnických zařízení hlasovali fanoušci na webu www.skodaautopomaha.cz. 

Na rozvozu se podílel i herec Marek Lambora

Přípravy pokrmů se ujali kuchaři v jedné z nejelitnějších pražských restaurací U Matěje, vedené Janem Punčochářem, a také kolektiv Tomáše Dolníčka z brněnského Koishi restaurantu. Na distribuci se podíleli zástupci českého národního mužstva v čele s hlavním trenérem Filipem Pešánem a rovněž influenceři značky, zastoupení například rychlobruslařkou Martinou Sáblíkovou, herci Radimem Fialou a Markem Lamborou, skladatelem a zpěvákem Markem Ztraceným, hudebníkem Mikolasem Josefem nebo modelkou Andreou Bezděkovou.

Nikdo z nás si pořádně nedokáže představit, co sestřičky a doktoři v tuhle chvíli zažívají. Nejen po fyzické, ale i psychické stránce. Jsme rádi, že jim takhle můžeme pomáhat a byla to pro nás obrovská motivace navíc,“ uvedl generální manažer reprezentace Petr Nedvěd.

Komentáře ke článku