Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Škoda Auto přidala do infotainmentu Marketplace

Škoda Auto přidala do infotainmentu Marketplace

Zprostředkuje řidiči různé komerční nabídky

Řidiči vozů vybraných modelových řad značky Škoda v České republice mohou využívat palubní infotainment k přístupu k různým nabídkám na základě polohy svého vozu, a to prostřednictvím aplikace Marketplace.

Pokud auto například potřebuje doplnit palivo, je motorista upozorněn na nejbližší partnerskou čerpací stanici a jí poskytovaný bonus. Informace se objeví na hlavním displeji a uživatel ji dotykem prstu přijme. Palubní navigace následně vypočítá nejlepší cestu na místo.

Ještě před příjezdem přijde na mobil email s čárovým nebo QR kódem. Ten zákazník naskenuje při placení a tím výhodu uplatní. Zohledňovány jsou nejen údaje o vozidle, například stav pohonných hmot, ale také další parametry, jakými jsou souřadnice GPS a zprávy o počasí. 

Marketplace má zákazníkovi umožnit přístup k výhodným nabídkám

Služba je už teď k dispozici v nejnovějších verzích infotainmentu vozidel Scala, Kamiq, Superb, Karoq a Kodiaq. Zájemce musí nejprve aktivovat Škoda Connect a zaregistrovat se na Škoda Marketplace. Poté program analyzuje jeho návyky, trasy a každodenní rytmus, aby mu sestavil nabídky na míru. Do té doby mu budou poskytovány v obecné podobě.

V současnosti se Škodou Auto na tomto projektu spolupracují řetězec čerpacích stanic OMV, provozovatel ručních automyček Automyčka Express a síť ovocných barů Fruitisimo. V budoucnu přibudou i hotely a restaurace.

Komentáře ke článku