Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Pracant Isuzu D-Max je ještě svalnatější

Pracant Isuzu D-Max je ještě svalnatější

Sedmá generace japonského pick-upu

Isuzu uvádí sedmou generaci pick-upu D-Max. Zahájení jeho výroby předcházely šest let vývoje a čtyři miliony najetých testovacích kilometrů.

K pohonu slouží přeplňovaný vznětový agregát 1.9, dávající výkon 120 kW (163 k) při 3600 otáčkách za minutu a točivý moment 360 Nm od 2000 až po 2500 otáček za minutu. Je spřažen se šestistupňovou automatickou nebo manuální převodovkou. 

Nový D-Max uveze přes tunu nákladu

Užitečné zatížení činí až 1,1 tuny (s přívěsem 3,5 tuny). K dispozici jsou tři typy kabin: Single Cab, Space Cab a Double Cab.

Už v základním provedení D-Max L získá zákazník například kombinaci rádia a CD přehrávače, včetně DAB+ a Bluetooth, jakož i kompletní bezpečnostní technologii ADAS (Advanced Driver Assistance System). Jde například o adaptivní tempomat s funkcí Stop & Go, autonomní nouzové brzdění, monitorování mrtvého úhlu nebo pasivní a aktivní varování před opuštěním jízdního pruhu. 

Pohonnou jednotkou je přeplňovaný vznětový motor o objemu 1,9 litru

Další úrovní je LS, která navíc nabízí elektricky přepínatelnou uzávěrku diferenciálu, vyhřívaná sedadla vpředu a parkovací asistent. V D-Maxu LSE nalezneme sedmipalcový informační a zábavní systém s rádiem DAB+ i aplikacemi Android Auto a Apple CarPlay, dvouzónovou samočinnou klimatizaci, Bi-LED světlomety s denními LED světly a osmnáctipalcová litá kola.

Komentáře ke článku