Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Tři virtuální závodní seriály BMW

Tři virtuální závodní seriály BMW

První z nich startuje již příští týden

Po svém debutu v roce 2020 nabízí letošní BMW SIM Cup celkem tři dílčí seriály - BMW SIM GT Cup, BMW SIM M2 CS Racing Cup a BMW SIM Time Attack, postavené na platformách iRacing, rFactor 2 a Assetto Corsa Competizione. Nejlepší simulátoroví jezdci se z nich probojují do velkého finále BMW SIM Live 2021. Závody budou živě přenášeny prostřednictvím sociálních sítí BMW Motorsport.

Po představení nových formátů BMW SIM Cup na BMW SIM Live loni v prosinci nastal čas se do toho pořádně opřít, protože úvodní podniky se kvapem blíží,“ uvedl Rudolf Dittrich, vedoucí BMW Motorsport SIM Racing. „Nyní jsme aktivní na iRacing, rFactor 2 a Assetto Corsa Competizione. To nám umožňuje oslovit mnohem větší skupinu sim závodníků a jejich fanoušků.“ 

BMW Motorsport rozšiřuje svoje aktivity na poli simulátorových her

BMW SIM GT Cup má naplánovaných deset pokračování a účastníci budou mít k dispozici vozy BMW M4 GT3 a BMW M8 GTE. Začíná se již 17. ledna v Daytoně.

BMW SIM M2 CS Racing Cup se koná jako doprovodná akce šampionátu rFactor 2 GT Pro Series. Premiérový z jeho dvanácti dílů se odehraje 8. března v Imole.

BMW SIM Time Attack by Assetto Corsa Competizione má podobu soubojů na jedno kolo na okruzích, které se každý měsíc mění. Nejrychlejší pilot se vždy kvalifikuje na BMW SIM Live 2021.

Komentáře ke článku