Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Diář neustále po ruce

Diář neustále po ruce

Škoda Auto uvádí aplikaci Kalendář

Škoda Auto připravila aplikaci Kalendář, prozatím dostupnou pro Scalu a Kamiq. Během zaváděcí fáze si ji mohou zájemci stáhnout zdarma z online obchodu v automobilu (Shop) a následně ji nainstalovat prostřednictvím dotykové obrazovky.

Synchronizace s Kalendářem Google umožňuje přímý přístup do osobního diáře na centrálním displeji, aniž by bylo třeba vzít do ruky mobilní telefon. Lze si do něj zadávat nové termíny, nechat se navigací dovést na cílovou adresu i účastnit se konferenčních hovorů po Skypu.

Díky konstantnímu internetovému připojení vozu pomocí integrované eSIM online karty jsou data synchronizována v reálném čase. V průběhu roku 2021 umožní Kalendář také zobrazování oznámení a propojení s účtem Microsoft Office 365.

Stejně tak se rozšíří počet modelů, ve kterých bude fungovat (Karoq, Kodiaq, Superb, Superb iV, Octavia). Podmínkou je vybavenost infotainmentem Amundsen nejnovější třetí generace.

Komentáře ke článku