Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Kia Stonic GT Line vyjde na 524 980 korun

Kia Stonic GT Line vyjde na 524 980 korun

Na výběr jsou šesti- i sedmistupňová převodovka

Společnost Kia Motors Czech zahájila prodej modelu Stonic ve sportovní edici GT Line. V základním provedení je k mání za 524 980 korun.

Automobil je v nabídce výhradně s benzinovou mild-hybridní jednotkou EcoDynamics+ 1.0 Smartstream T-GDi (zkr. Turbocharged Gasoline Direct injection) o výkonu 120 koní (88 kW). Standardně je spřažena se šestistupňovou manuální převodovkou iMT, za příplatek 40 000 korun je k dispozici sedmistupňové dvouspojkové ústrojí 7DCT. Motor Smartstream je vybaven technologií plynule proměnné doby otevření ventilů (CVVD), která mu v závislosti na zatížení dovoluje hladce přepínat mezi různými cykly spalování a dosahovat tak co nejnižší spotřeby.

Sportovní naladění vozidla zkvalitňují hydraulické dorazy propružení na přední nápravě, vyhlazující rázy při jízdě po nekvalitních vozovkách.

Poznávacími rysy edice GT v interiéru jsou sedadla čalouněná kombinací černé látky a umělé kůže, kůží obšitý volant a obklady přístrojové desky, imitující uhlíková vlákna. Řidič má před sebou osmipalcový dotykový displej infotainmentu s navigací, který zprostředkovává systém palubní konektivity a ovládání vozu Kia UVO Phase II i vzdáleně přes mobilní aplikaci UVO Connect. Dostupné je bezdrátové propojení přes Apple CarPlay a Android Auto.

Komentáře ke článku