Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Fulín vstupuje do další sezóny TCR

Fulín vstupuje do další sezóny TCR

V polovině dubna se rozjíždí třetí sezóna série TCR Eastern Europe

V polovině dubna se rozjíždí třetí sezóna série TCR Eastern Europe, tentokrát kalendář čítá šest víkendů. V poli nebudou chybět ani piloti českého týmu FullinRace Academy

Sestava jezdců a kouče zůstává pro rok 2021 stejná a tým se už těší na první vystoupení na Hungaroringu. "V týmu teď máme druhou novou Cupru, kromě Petra tak s novým vozem pojede i Carol. Během posledních testů na trati v Mostě jsme bez ohledu na rozmary počasí neměli problém, takže zatím u nás panuje optimismus," hlásí před odjezdem do Maďarska Petr Fulín. TCR Eastern Europe bude podle něj letos ještě vyrovnanější a sledovanější: "Organizace je náročná kvůli covidovému protokolu, ale jsme rádi, že se pojede, vlastně náš šampionát bude první sérií TCR, která se letos představí. Navzdory pandemii to vypadá, že v poli bude hodně jezdců, tak uvidíme, jak se nám s početnou konkurencí bude dařit bojovat."

 

V poli soupeřů se proti stáji Fuldy seniora představí i Petr Fulín junior, který usedne do Audi konkurenčního týmu. "Junior jede po vlastní ose a má svůj vlastní limit a cíle. Držím mu palce, protože dva roky nejel ostrý závod a bude to mít těžké. Na trati ale s našimi kluky bude bojovat naplno, žádné úlevy nebudou," dodává Petr Fulín. Ten v minulých letech s Carolem Wittkem absolvoval závody ESET Endurance, letos tomu ale bude jinak: "Rozhodli jsme se, že tyto závody letos nepojedeme. Soustředíme se na sprinty a u mě je letos nepravděpodobné, že bych závodil."


Harmonogram úvodního víkendu počítá s tréninkem a kvalifikací už v pátek, v sobotu se odjedou oba závody (se starty v 10:45 a 14:05).

 

Komentáře ke článku