Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Hyundai a fotbal opět spolu

Hyundai a fotbal opět spolu

Svitková bude propagovat Konu

Mezi značkou Hyundai a českou fotbalovou scénou došlo k navázání další spolupráce. Novou ambasadorkou modelu KONA Electric se totiž stává Kateřina Svitková, záložnice londýnské Chelsea a současně opora naší reprezentace.

„Elektromobilita už dávno není žádný strašák, a tak se těším, až si Konu pořádně užiji, protože jsem si ji zamilovala hned na první pohled,“ říká čtyřnásobná fotbalistka roku v ČR. „Navíc se pohybuji hlavně v Praze a v Londýně, proto mám radost, že nebudu dál přispívat k dalšímu zhoršování ovzduší, což je pro mě při výběru auta důležitá věc,“ dodává.

Marketingový manažer Hyundai Motor Czech Jan Przyczko vidí ve spolupráci se Svitkovou příležitost: „Spolupráce s Katkou nejenže podtrhuje náš zájem o podporu českého ženského fotbalu, ale také nám společně dává prostor upozornit na řadu důležitých témat v české společnosti. Od rovnoprávnosti nejen ve fotbale až po odpovědný přístup k životnímu prostředí,“ vysvětluje.

Druhá generace modelu Hyundai Kona se v Česku prodává od září, přičemž její výroba odstartovala během srpna v závodě v Nošovicích. Ve srovnání s první generací disponuje prostornějším interiérem a zavazadlovým prostorem, řadou moderních technologií jako je odemykání a startování za pomoci mobilního telefonu nebo funkce V2L pro napájení externích elektrických přístrojů. Ceny vozu začínají na částce 899 990 Kč.

Kateřina Svitková bude odteď usedat do vozu Hyundai KONA Electric. Foto: Hyundai


Mezi značkou Hyundai a českým fotbalem funguje dlouhodobá spolupráce. Jihokorejská značka už patnáct let zastává roli hlavního partnera naší reprezentace a bude tomu tak minimálně do konce nadcházejícího mistrovství Evropy, které se uskuteční příští rok v červnu. Podpora Hyundai se netýká pouze našeho A-týmu, ale také kádru do 21 let a od dubna letošního roku nově i ženské reprezentace. V rámci této spolupráce poskytuje Hyundai vozy jak našemu národnímu týmu, tak Fotbalové asociaci ČR.

Zdroj: Hyundai, úvodní foto: Hyundai

Komentáře ke článku