Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Nissan Connect poslechne lidský hlas

Nissan Connect poslechne lidský hlas

Navigaci lze nastavit i mimo vůz

V hatchbacku Nissan Micra je nyní dostupný nový informační a zábavní systém NissanConnect s rozšířenou funkčností.

Využívá dopravních informací získávaných v reálném čase z navigace TomTom Premium Traffic. Majitelé mohou také odeslat cíl své cesty přímo do vozu prostřednictvím služby TomTom Door-to-Door Navigation.

Modernizace modelu dále zahrnuje integrovanou komunikační jednotku s dotykovou obrazovkou, přepracovaný displej mezi ukazateli sdruženého přístroje a inovovaná tlačítka na volantu. Úvodní stránka je plně přizpůsobitelná, takže na běžné úkony si uživatelé mohou nastavit vlastní zkratky. V úrovních výbavy Acenta, N-Connecta a Tekna je standardem provázání na aplikace Android Auto a Apple CarPlay.

Uplatnění zde nalezla rovněž technologie rozpoznávání hlasu. Akustickým příkazem je nyní možné uskutečňovat telefonické hovory, nechat si nahlas přečíst zprávy nebo ovládat hudbu.

NissanConnect je zároveň vybaven vylepšenou navigací. K intuitivním novým funkcím patří jednořádkové vyhledávání v ní a vícedotykové ovládání pro přibližování a oddalování map. Řidič si zadá cíl na svém chytrém telefonu, odešle jej do vozu, a když pak usedne za volant, okamžitě spustí podrobnou navigaci po trase. Pomocí funkce Find My Car pak lze nahrát místo zaparkování vozidla.

Součástí balíčku jsou také bezdrátové aktualizace map se čtyřmi bezplatnými updaty za rok, a to po dobu nejméně tří let. Nabídka je plně přenositelná na následující majitele.

 

 

 

Komentáře ke článku