Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Festive MINI Electric vyráží na charitativní turné

Festive MINI Electric vyráží na charitativní turné

Výtěžek půjde pro charitativní organizace

MINI Electric, obalené 2000 chytrými LED světly od společnosti Twinkly, se v současné době účastní pětitýdenního turné po Velké Británii. Bude šířit sváteční náladu a vybírat peníze pro tři významné charitativní organizace: MS Trust, Duchenne UK a Alzheimer's Society.

 

Vůz osvětlující cestu po prvním veřejném vystoupení svátečního MINI Electric v hotelu The Lexicon Bracknell v hrabství Berkshire 25. listopadu se vydává na různá místa po celé Velké Británii. Za volantem sedí tvůrce tohoto projektu, Nicholas „Nico“ Martin.

 

Tento senzační projekt začal před více než třemi lety, kdy Nico ručně zabalil své MINI do pohádkových světel a vystavil ho ve svém městě Bracknell. Nicméně v prosinci 2020, bez obvyklých vánočních světelných představení, která dodávají tolik potřebnou sváteční náladu, si Nico uvědomil, že by mohl využít sváteční MINI k tomu, aby přinesl radost a pozitivitu lidem k jejich vlastnímu prahu. Současně 5000 darovanými librami zvýšil povědomí o dvojici charitativních organizací MS Trust a Duchenne UK, které jsou jeho srdci velmi blízké.

Nico prohlásil: „Jsem moc rád, že se vracím s charitativním turné Festive MINI. Už loni jsem prostě věděl, že mám příležitost rozveselit lidi a také získat finanční prostředky pro organizace MS Trust a Duchenne UK. Obě charitativní organizace pro mě hodně znamenají – před šesti lety byla mé mamince bohužel diagnostikována roztroušená skleróza a v roce 2019 jsem byl požádán, abych se svým slavnostním MINI překvapil neuvěřitelného mladého chlapce Marcuse Rookse, kterému byla diagnostikována Duchennova svalová dystrofie. Když jsem viděl, jak se jeho tvář rozzářila radostí a nadšením, uvědomil jsem si, že jsem vytvořil něco opravdu výjimečného. Od chvíle, kdy jsem se s ním setkal a dozvěděl se o jeho nemoci, jsem ho chtěl podpořit, jak jen to bude možné.

 

Letos Nico představil hostující charitativní spot, který si vzala na starost Alzheimerova společnost. Aby celý projekt posunul a rozšířil jeho možnosti ve výběru finančních prostředků na uvedené tři organizace, domluvil společnou podporu projektu také u společností MINI UK, Festive Lights a italské společnosti Twinkly, která se zabývá chytrým osvětlením.


Nico dodal: „Jsem velmi vděčný za neuvěřitelnou podporu projektu a týmů, které se na něm letos podílely. Řízení MINI Electric je ještě více vzrušující a znamená, že všechny mé cesty v rámci projektu jsou šetrné k životnímu prostředí. Aplikací ovládaná světla Twinkly s úžasnými přizpůsobitelnými animacemi dodávají vozu další kouzlo. Už se nemůžu dočkat, až vyrazím na cesty šířit sváteční MINI náladu a vyberu spoustu peněz pro tři charitativní organizace!

 

David George, ředitel MINI UK, řekl: „Je nám nesmírnou ctí, že se můžeme podílet na Nicově fundraisingovém projektu s vozem Festive MINI Electric. Je to skvělý nápad, který lidi spojí, vykouzlí jim úsměv na tváři a navíc získá finanční prostředky pro úžasné charitativní organizace.

 

 

 

Komentáře ke článku