Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

TPCA Beat festival

TPCA Beat festival

Viktorce pomůže přes 120 000 Kč

V noci dozněly poslední tóny úspěšného 11. ročníku TPCA Beat festivalu, který vyhráli Big S. Na léčbu hendikepované Viktorky poputuje přes 120 000 Kč.

Slunečné počasí přilákalo na Kmochův ostrov více než 5800 lidí, kteří si celé sobotní odpoledne a noc užívali skvělou muziku hvězd hudebního nebe, namíchanou s talentovanými seskupeními z regionu. 

Na začátku diváky rozparádili legendární rockeři Abraxas se svými hity Karel drogy nebere nebo Nekonečné boogie, aby se po soutěži regionálních kapel objevil na pódiu kutnohorský písničkář Pekař. Jeho písně potěšily zejména ženskou část publika. Hlavní hvězdy festivalu pak roztančily staré i mladé - nejdřív nestárnoucí legenda Žlutý pes s Ondřejem Hejmou a nakonec slovenští No Name. V soutěži regionálních kapel o 50 000 korun na natočení vlastního alba u diváků v SMSkovém hlasování zvítězila čáslavská skupina Big S.

Charitativní rozměr festivalu pak podtrhlo předání výtěžku ze vstupného a prodeje festivalových předmětů rodičům pětileté Viktorky. Ta prodělala dětskou mozkovou obrnu a výtěžek pomůže jejím rodičům zaplatit speciální léčbu, která by jí mohla pomoci postavit se na vlastní nohy. Celkem se vybralo na vstupném přes 70 000 korun a další tisíce poputují k Viktorce z prodeje festivalových předmětů. Navíc se TPCA rozhodla léčbu statečné holčičky podpořit dalšími 50 000 korun z vlastního rozpočtu.

 

Komentáře ke článku