Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Škoda Karoq Scout

Škoda Karoq Scout

Kompaktní SUV s ochrannými prvky

Škoda rozšiřuje modelovou řadu Karoq. Na mezinárodním autosalonu v Paříži v říjnu 2018 představí robustnější variantu populárního kompaktního SUV Škoda Karoq Scout. Stejně jako všechny vozy Škoda Scout je i Karoq Scout standardně vybaven také pohonem 4×4.

Robustní off-roadové prvky navíc zdůrazňují jeho terénní potenciál. S paketem pro špatné cesty je Škoda Karoq Scout výborně připraven i pro mimořádně náročné výlety.

Škoda Karoq Scout

Škoda nabízí model Karoq Scout se třemi motory. Kromě zážehového motoru 1,5 TSI/110 kW (150 k) v kombinaci se sedmistupňovou převodovkou DSG jsou k dispozici také dva turbodiesely 2,0 TDI, a to s výkonem 110 kW (150 k) a sériově přímo řazenou šestirychlostní převodovku. Sedmistupňová převodovka DSG je k dispozici na přání. V nejvýkonnější verzi Karoq Scout je motor 2,0 TDI/140 kW (190 k), který je standardně vybaven sedmistupňovou převodovkou DSG. 

Stříbrné ochranné prvky karoserie, výrazné lemy blatníků a antracitově černá osmnáctipalcová kola Braga z lehkých slitin s leštěným povrchem zvýrazňují robustní vzhled vozu. Jako alternativu nabízí Škoda i antracitová devatenáctipalcová kola Crater z lehkých slitin. Skla s vyšším stupněm tónování Sun Set v zadní části vozu a plakety Scout na předních blatnících dotvářejí podobu automobilu. 

Škoda Karoq Scout

V interiéru upoutají pozornost sedadla s novými potahy a černohnědými kontrastními švy. Všechna mají vyšitý nápis Scout. Multifunkční kožený volant, pedály z nerezové oceli a diodové ambientní osvětlení interiéru doplňují rozsáhlou sériovou výbavu. Řidiči si mohou individuálně konfigurovat virtuální kokpit podle svých představ. Volba jízdního profilu také nabízí režim Off-road. Díky LTE-modulu a WLAN-hotspotu mohou být cestující ve voze Škoda Karoq vždy online. 

Volitelné elektricky ovládané zadní výklopné dveře zavazadlového prostoru s funkcí tip-to-close se otevírají a zavírají stisknutím tlačítka nebo mírným tlakem. Na přání umožňuje virtuální pedál pod zadním nárazníkem otevření dveří zavazadlového prostoru intuitivním pohybem nohy. Škoda nabízí pro zavazadlový prostor variabilní podlahu.

Síťové kapsy na vnitřní straně opěradel předních sedadel a středové konzoli usnadňují každodenní život, podobně jako odkládací prostor pro drobné mince a parkovací karty na straně řidiče nebo držák pro multimediální zařízení.

Škoda Karoq Scout

 

Komentáře ke článku