Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Hyundai Kona Iron Man

Hyundai Kona Iron Man

Limitovaná edice inspirovaná Tonym Starkem

Hyundai první den konání akce San Diego Comic-Con 2018 předvedl speciální edici SUV Kona, inspirovanou hlavním hrdinou filmu Iron Man. Kona Iron Man Edition byla středem pozornosti v expozici produkční společnosti Marvel díky stylistickým prvkům v interiéru a exteriéru, které se podobají dynamickému obleku, resp. brnění Tonyho Starka/Iron Mana.

Hyundai Kona Iron Man

Kona Iron Man Edition se bude nabízet zákazníkům v limitované edici. Výroba bude zahájena v prosinci a první vozy budou předány zákazníkům v prvním čtvrtletí roku 2019.

Jde o nejnovější projekt v rámci spolupráce mezi společnostmi Marvel a Hyundai. Už v létě se objevil Veloster Turbo 2019 v akčním filmu AntMan a Wasp produkční společnosti Marvel Studios.

Exteriér modelu se vyznačuje unikátním světelným designem na přídi, včetně individualizovaných světel pro denní svícení, jejichž tvar velmi připomíná ochrannou masku a otvor pro oči obleku Iron Mana.

Hyundai Kona Iron Man

Mezi další charakteristické prvky ve Starkově stylu je motiv masky Iron Mana na střeše, obložení kapoty ve tvaru písmene V nebo logo s motivem masky Iron Mana na předním blatníku. Nechybějí ani loga Stark Industries na spodní části předního nárazníku a zadních dveřích, vyryté nápisy Iron Man na vnitřních plochách světlometů a na střešních sloupcích D, speciální osmnáctipalcová kola z lehké slitiny se středovými kryty s motivem masky Iron Mana a tmavě chromovaná maska chladiče. Karoserie je laděna do exkluzivního odstínu červené Iron Man s matně šedou.

V interiéru zdobí přístrojovou desku podpis Tonyho Starka. Mezi další výjimečné prvky patří hlavice řadicí páky Iron Man, speciální průhledový displej, středová konzola s grafickými motivy z Iron Mana a individualizovaný design sedadel.

Hyundai Kona Iron Man

Komentáře ke článku