Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Mitsubishi Space Star

Mitsubishi Space Star

Malé auto na pomezí MPV a hatchbacku

Společnost M Motors od října 2018 začlení do své nabídky malý model Space Star. Model, který sází především na nízkou ceny, začínající na 239 850 Kč, by měl přinést alternativu k tradiční nabídce crossoverů a SUV značky Mitsubishi.

Mitsubishi Space Star

Pětidveřový hatchback je dlouhý 3710 mm a má rozvor náprav 2450 mm. V interiéru cestující naleznou digitální rádio, přehrávač CD s podporou formátu MP3 a s ovládáním na volantu, ale i klimatizaci.

„Mitsubishi Space Star přináší nový styl. Je hbitý, lehký a aerodynamický, prostě navržený tak, aby se bez problémů pohyboval po městě. Je pohodlný, dobře vybavený a navíc mimořádně praktický. Jsme přesvědčeni, že se stane oblíbeným modelem pro všechny věkové skupiny našich zákazníků. Každému nabídne něco ze svých praktických vlastností. Kvalitu, bohatou výbavu, prostor, úsporné motory i bezpečnost,“ říká Marek Vodička, marketingový a PR manažer M Motors CZ.

Mitsubishi Space Star
Mitsubishi Space Star
Mitsubishi Space Star

 

Komentáře ke článku