Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Emil Frey Select mění trh ojetých vozů

Emil Frey Select mění trh ojetých vozů

Nyní otvírá další prodejní místo

Program certifikovaných ojetých vozů Emil Frey Select vstoupil na český trh teprve letos na jaře, ale již po půl roce jeho aktivního působení je zřejmé, že se mu podařilo splnit hlavní úkol - změnit tuzemský trh ojetých vozů k lepšímu uváděním inovací, které korespondují s dlouholetou filozofií švýcarských majitelů a jsou orientovány ve prospěch zákazníků.

Emil Frey Select

Švýcarská rodinná firma Emil Frey, která je největším automobilovým prodejcem v Evropě, odstartovala letos v březnu svůj certifikovaný program prodeje ojetých vozů se zárukou pod názvem Emil Frey Select. K dlouholetým značkovým programům Citroën Select a Peugeot vyzkoušené vozy tak přibyl silný partner, který má ve své nabídce zhruba 800 automobilů všech značek. Ze spolupráce s Emil Frey Select synergicky profitují i oba značkové programy. Celkem se v rámci těchto tří programů od ledna do srpna prodalo 2196 vozů.

Ke třem dosavadním pražským prodejním místům programu Emil Frey Select (Praha 5 - Pekařská ulice, Praha 9 - Kolbenova a Černý Most) nově přibyl i velký prodejní areál Car Park Hostivař v Praze 10 v Pražské ulici, což je další významný krok na cestě ke spokojeným zákazníkům.

V rámci programu jsou ojeté vozy v nabídce rozděleny do tří skupin - Roční vozy, které tvoří nadpoloviční většinu nabízených automobilů, a do kategorií Comfort a Economy. Pro všechny je samozřejmostí před zařazením do prodeje pečlivá technická kontrola s certifikací a minimálně roční celoevropská plnohodnotná záruka a asistence.

Každý vůz zařazený do prodeje v rámci tohoto programu je zájemcům rovněž k dispozici pro okamžitou testovací jízdu. Dalším bonusem je nabídka výkupu stávajícího vozu.

Zdeněk Fořt, ředitel divize ojetých vozů Emil Frey, k tomu uvedl: „Úspěch Emil Frey Select vychází z toho, že stále více českých zákazníků hledá při koupi ojetého automobilu seriózního a férového partnera, který jim nabídne zcela transparentní přístup a poskytne jim takové služby a kvalitativní standardy, jež si nezadají s úrovní prodeje nových osobních vozů. A to jsme stále jenom na začátku…“

Emil Frey Select

Komentáře ke článku