Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Maserati Ghibli Ribelle

Maserati Ghibli Ribelle

Limitovaná edice exkluzivního sportovního sedanu

Maserati od října podpoří význam sportovního modelu Ghibli limitovanou edicí Ghibli Ribelle. Pouhých 200 vyrobených kusů je určeno výhradně pro trhy regionu EMEA.

Maserati Ghibli Ribelle

Vůz nabídne exkluzivní vnější podobu a elegantní interiér se společným jmenovatelem, kterým je rafinovaná, sofistikovaná barva Nero Ribelle, která efektním způsobem zvýrazňuje elegantní siluetu auta. Tu podtrhují exkluzivní leskle černá devatenáctipalcová hliníková kola Proteo s kontrastními červenými, laserem vytvořenými detaily. Brzdové třmeny za nimi jsou červené.

Limitovaná edice Ghibli Ribelle bude k dispozici se všemi třemi motory - turbodieselem V6 se 202 kW (275 k) a oběma zážehovými jednotkami V6 twin-turbo poskytujícími 257 kW (350 k) nebo 316 kW (430 k), navrženými Maserati Powertrain a vyráběnými u Ferrari v Maranellu.

Maserati Ghibli Ribelle

Interiér je vybaven dvoubarevnou černočervenou přístrojovou deskou, černými dveřmi, červenou centrální loketní opěrou, černým koženým sportovním volantem a řadicí pákou s tónovým obšitím. Polohovatelná sportovní sedadla jsou opět v černočervené barvě kůže s kontrastním švem. To vše je k dispozici výhradně pro tuto limitovanou edici.

Jedinečný exkluzivní charakter interiéru je zdůrazněn pochromovaným hliníkovým znakem trojzubce v kombinaci s novým logem Ribelle, umístěným na centrální konzoli v dřevěném pianově černém provedení, dobře viditelným pro všechny cestující vozidla.

Pro limitovanou edici Ghibli Ribelle navíc Maserati nabízí sadu doplňků Ribelle Plus poskytujících ještě větší luxus - s laminovanými okny pro větší ochranu soukromí i pro lepší tepelnou a zvukovou izolaci, plně adaptivními světlomety Matrix LED, prémiovou aparaturou Harman Kardon a střešním oknem.

Maserati Ghibli Ribelle
Maserati Ghibli Ribelle

Komentáře ke článku