Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Hyundai i30 N N Option

Hyundai i30 N N Option

Koncept s doplňky pro individualizaci exteriéru a interiéru

Hyundai Motor na pařížském autosalonu představil sportovní koncept i30 N „N Option“. Prezentuje příslušenství N pro široké možnosti individualizace, určené náročnějším řidičům, kteří chtějí ještě více umocnit jedinečnost svých vozů. Nabídka N Option bude uvedena na trh v blízké budoucnosti.

Hyundai i30 N Option

Mezi díly pro exteriér patří zadní spoiler z uhlíkového kompozitu s logem N, kapota ze stejného materiálu s integrovanými ventilačními otvory, čtyři koncovky tlumičů výfuku a maska chladiče N s rámečkem doplněným červenou linií. Dvacetipalcová kola z lehké slitiny jsou obutá do speciálních sportovních pneumatik s hladkým dezénem. Karoserie má matný lak vytvořený speciálně pro N Option.

V interiéru jsou ozdobné prvky z černého uhlíkového kompozitu na přístrojové desce i kolem výústek ventilační soustavy, na klikách dveří a na spodní části volantu s věncem, obšitým kvalitní Alcantarou. Horní část přístrojové desky a sportovní sedadla s charakteristickou červenou podélnou linií jsou rovněž obšity, resp. čalouněny Alcantarou. Sportovní atmosféru završují sportovní pedály, řadicí páka s dynamickým vzhledem a další prvky pro individualizaci interiéru.

Hyundai i30 N Option

S portfoliem N našim zákazníkům přinášíme novou úroveň výkonů a emocí. Vývoj našich vozidel N je ukotven v motoristickém sportu a naše účast v něm je vrcholem N. Nový i30 N Line a koncepční i30 N N Option ilustrují náš duální přístup k individualizaci, jímž zpřístupníme N širšímu okruhu zákazníků,“ říká Thomas Schemera, výkonný viceprezident a vedoucí divize vysokovýkonných vozidel a motoristického sportu společnosti Hyundai Motor Group.

Hyundai i30 N Option

Komentáře ke článku