Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Magna otevřela nový závod v Chomutově

Magna otevřela nový závod v Chomutově

Výroba sedadel pro BMW Group

Pracovníci společnosti Magna a zástupci zákazníků se v Chomutově zúčastnili slavnostního otevření nového areálu na výrobu sedadel pro BMW Group. Nová továrna bude dodávat sedací soustavy v různých konfiguracích pro modely značky BMW. Výroba bude zahájena do konce letošního roku.

Nejmodernější zařízení využívá inteligentní výrobní postupy pro zvýšení efektivity a kvality produkce i vytvoření flexibilního pracovního prostředí pro zaměstnance. Závod má výrobní plochu 6000 m2 a kapacitu pro výrobu více než 360 000 sad sedadel za rok. Závod vytvořil 150 nových pracovních míst a očekává se, že během roku 2019 přijde dalších 150 zaměstnanců.

„Naše zařízení využívá nejmodernější technologie se zvláštním důrazem na vysokou flexibilitu, abychom dokázali rychle reagovat na nový vývoj a měnící se požadavky našich zákazníků,“ uvedl generální ředitel Chomutov Seating Martin Polívka.

Společnost Magna má v Evropě ve skupině výroby sedadel 16 závodů, z nichž pět je v České republice, a dalších 50 továren a šest vývojových center po celém světě.

Komentáře ke článku