Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Alfa Romeo Giulietta modelový rok 2019

Alfa Romeo Giulietta modelový rok 2019

Sportovní kompaktní model s pěti úrovněmi výbavy a novými motory

Modernizovaná Alfa Romeo Giulietta nabízí pět úrovní výbavy - Giulietta, Super, Sport, Executive a Veloce. Každá z nich odpovídá konkrétním požadavkům zákazníků. Už vstupní úroveň Giulietta vyjadřuje styl Alfy Romeo, určený pro mladé a dynamické zákazníky.

Giulietta Super má elegantní a specifickou osobnost vyjádřenou matným stříbrným nárazníkem, dalšími designovými doplňky a novými sedadly.

Alfa Romeo Giulietta MY2019

Alfa Romeo Giulietta Super

Giulietta Sport zdůrazňuje typickou osobnost Alfy Romeo s kombinací červených a černých doplňků. Specifická sportovní výbava zahrnuje sedadla, volant, hlavici řadicí páky a parkovací brzdy, hliníkové kliky a pedály.

Giulietta Executive je určena pro ty, kteří se chtějí odlišit a ocení nadstandardní exkluzivní detaily. Interiér zdůrazňuje pohodlí. K tomu se přidávají systém konektivity 6.5“ UConnect Radio-Nav a zadní parkovací senzory. Novinkou je nápadná zelená barva Visconti.

Giulietta Veloce povyšuje sportovní styl důrazem na nejvyšší výkonnost, ještě agresivnější vzhled a technické vymoženosti. Klíčovými vnějšími prvky jsou nové sportovní nárazníky, žluté brzdy Brembo, jemně lesklé černé povrchy, leštěná osmnáctipalcová kola s pěti dvojitými paprsky a rozměrné dvojité koncovky výfuku. Sportovnímu charakteru odpovídá i podoba interiéru.

Alfa Romeo Giulietta MY2019

Alfa Romeo Giulietta Veloce

V nabídce pohonných jednotek najdeme zážehový přeplňovaný agregát 1,4 turbo/88 kW (120 k), turbodiesel 1,6 l Multijet/88 kW (120 k) s přímo řazenou nebo automatickou převodovkou Alfa TCT, a jako vrcholnou variantu 2,0 JTDM/125 kW (170 k) s převodovkou Alfa TCT. Převodovka Alfa TCT umožňuje i sekvenční řazení páčkami pod volantem. Ovladačem režimu Alfa DNA může řidič nastavit dynamickou reakci vozidla změnou momentové charakteristiky motoru, reakce brzd, strategie řazení převodovky TCT a reakce akcelerátoru, systému ESC, elektronického samosvorného diferenciálu Alfa Q2 a řízení trakce ASR. Řidič může aktivovat tři režimy podle jízdních podmínek a svého stylu řízení.

Alfa Romeo Giulietta MY2019
Alfa Romeo Giulietta MY2019
Alfa Romeo Giulietta MY2019

Komentáře ke článku