Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Porsche ČR spouští program dobíjení elektromobilů

Porsche ČR spouští program dobíjení elektromobilů

Od kabelů až po nabíjení stejnosměrným proudem

Porsche Česká republika představuje na veletrhu Ampér v Brně svůj projekt Moon. Jeho cílem je poskytnout podnikatelským subjektům i soukromým zákazníkům vyspělé technologie pro nabíjení elektromobilů.

Do portfolia Moonu budou náležet elektronicky řízené kabely pro nabíjení střídavým proudem a výkonem až 22 kW, nástěnné nabíječky, domácí akumulátorové a fotovoltaické nabíjecí systémy i zařízení pro rychlé nabíjení stejnosměrným proudem o výkonu až 300 kW.

Konkrétně produktová řada zahrne nástěnné nabíječky Wallbox ve třech variantách Basic, Connect a Community pro nabíjení střídavým proudem o výkonu 3,6 až 2x22kW. Pro nabíjení doma i na cestách je určena sada Moon2Go Complete Set AC 22 kW. Korporátní klientelu mají oslovit nabíjecí stojany Moon AC Charger s výkonem až 2x22 kW. Segment rychlého nabíjení stejnosměrným proudem pokrývají Moon Power Charger DC 24 a Moon Power Charger DC 75-300, u nichž číselná část označení udává nejvyšší výkon nabíjení. 

Moon vytvořila společnost Allmobil, která je dceřinou firmou Porsche Holding Salzburg. Česká republika je jednou z pěti pilotních zemí, v níž je značka uváděna na trh.

 

 

Komentáře ke článku