Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Generálním ředitelem Hyundai Motor Czech se stane Saitz

Generálním ředitelem Hyundai Motor Czech se stane Saitz

Bude zodpovědný za obchodní aktivity na českém trhu

Na dealerské konferenci byl představen budoucí generální ředitel společnosti Hyundai Motor Czech. Martin Saitz má více než dvacetileté zkušenosti v automobilovém odvětví, kde zastával celou řadu manažerských funkcí. V poslední dekádě působil také na pozici generálního ředitele Hyundai Motor Slovakia. Ve společnosti Hyundai Motor Czech bude zodpovědný za obchodní aktivity značky Hyundai na českém trhu.

Martin Saitz během své kariéry zastával různé funkce u značek Volvo, Škoda, BMW nebo Hyundai. Působil mj. i jako generální ředitel BMW Group Česká republika a Hyundai Motor Slovakia. Od konce roku 2017 byl generálním ředitelem společnosti AutoBinck CZ pro distribuci a retail v České a Slovenské republice. I nadále při tom zastával pozici generálního ředitele zodpovědného za obchodní aktivity společnosti M Motors CZ a M Motors SK, tedy importéra značky Mitsubishi pro Českou a Slovenskou republiku.

Martin Saitz je absolventem ČVUT v Praze a ve volném čase se věnuje své rodině a nejrůznějším sportovním aktivitám. Zajímá se o literaturu, umění a historii.

 

Komentáře ke článku