Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Mini Clubman po modernizaci

Mini Clubman po modernizaci

Prémiové malé auto dostalo oživený design a rozšířený výběr prvků výbavy

Druhá generace prémiového malého auta prošla po čtyřech letech modernizací. Moderní interpretace klasického konceptu shooting brake Mini Clubman přichází se zdokonaleným designem, rozšířeným výběrem inovativních prvků výbavy a nejnovějšími technologiemi z oblasti ovládání a konektivity.

Mini Clubman MY2019

Praktický pětimístný automobil dlouhý 4275 mm (rozvor náprav 2670 mm) má zavazadlový prostor, který lze podle potřeby zvětšit z 360 l až na maximálních 1250 l.

Nabídka motorů zahrnuje dva tříválcové a jeden čtyřválcový zážehový motor spolu s jedním tříválcovým a dvěma čtyřválcovými vznětovými, z nichž každý je vybaven nejnovější generací technologie Mini TwinPower Turbo. Mají rozsah výkonů od 75 kW (102 k) do 141 kW (192 k). V kombinaci s nejvýkonnějším zážehovým a vznětovým motorem lze volit pohon všech kol All4.

K dispozici je také adaptivní podvozek. Nabízí možnost vybírat mezi dvěma nastaveními tlumičů prostřednictvím tlačítka voliče jízdních režimů Mini Driving Modes. V závislosti na jízdní situaci lze aktivovat buď sportovní, nebo komfortní nastavení tlumičů.

Mini Clubman MY2019

Nový design mají za příplatek dodávané LED světlomety, respektive na vrcholu nabídky stojící adaptivní světlomety LED Matrix. Součástí volitelné výbavy jsou LED mlhová světla s dodatečnou funkci denního svícení. Nové Mini Clubman je standardně opatřeno LED zadními světly. Další novou položkou volitelné výbavy je o 10 milimetrů snížený sportovní podvozek.

Mini Clubman MY2019

Automobil je vybaven trvale instalovanou SIM kartou, schopnou přijímat data ve standardu 4G. K dispozici je inteligentní nouzové volání s automatickou detekcí polohy vozidla a závažnosti nehody, stejně jako služby Mini TeleServices. Ve spojení s výbavami Connected Navigation a Connected Navigation Plus je možné využívat službu dopravních informací v reálném čase Real Time Traffic Information, osobní asistent Concierge Service, internetovou platformu Mini Online a přípravu pro Apple CarPlay.

Mobilní telefonní připojení také umožňuje, že navigační mapy se aktualizují automaticky. Současná verze aplikace Mini Connected navíc nabízí mimořádně širokou škálu digitálních služeb, které zprostředkují bezproblémové začlenění plánování mobility do každodenní digitální rutiny.

Prvky výbavy z programu Mini Yours nabízejí exkluzivní způsob individualizace.

Mini Clubman MY2019

Komentáře ke článku