Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Škoda Octavia Combi Tour a Touring Sport

Škoda Octavia Combi Tour a Touring Sport

Akční verze vstupují na český trh s cenou od 439 900 Kč

Všichni autorizovaní prodejci značky Škoda v České republice už přijímají objednávky na akční modely Octavia Combi Tour a Octavia Combi Touring Sport, které byly připraveny speciálně pro tuzemský trh a soukromé zákazníky. Kromě výkonného motoru a pohonu všech kol mají řadu atraktivních doplňků, a to vše za ceny, které jsou na tuzemském automobilovém trhu zcela bezkonkurenční.
Verze vycházejí z nejžádanější výbavy Ambition, ale byly obohaceny o řadu nadstandardních prvků. K dispozici jsou pro ně zážehové i vznětové motory.

Škoda Octavia Combi Tour

 

Škoda Octavia Combi Tour k výbavovému stupni Ambition přidává dvouzónovou automatickou klimatizaci Climatronic, multifunkční volant s ovládáním rádia a telefonu, zatmavená zadní okna Sunset, funkci SmartLink+ a paket Mobilita Plus (tj. prodlouženou záruku na pět let/150 000 kilometrů). Zákazník může zvolit buď zážehový motor 1,0 TSI/85 kW, nebo turbodiesel 1,6 TDI/85 kW, v obou případech s přímo řazenou převodovkou. Doporučená prodejní cena činí v prvním případě 439 900 Kč, ve druhém 499 900 Kč včetně DPH. To představuje zákaznickou výhodu až 118 400 Kč oproti identicky vybavené specifikaci Ambition ze standardního ceníku.

Škoda Octavia Combi Touring Sport odkazuje svým pojmenováním na historický model Octavia Touring Sport, který byl v 60. letech vyroben v počtu 2273 kusů a dal vzniknout i úspěšnému soutěžnímu vozu. Rovněž tento akční model vychází ze stupně Ambition. K tomu přidává sedmnáctipalcová kola Trius, sportovní nárazníky vpředu i vzadu, černé doplňky exteriéru, LED hlavní světlomety, zadní světla TOP LED, sportovní přední sedadla, multifunkční volant s řazením DSG a infotainment Bolero. K pohonu slouží výhradně nejvýkonnější motory 2,0 TSI/140 kW nebo 2,0 TDI/135 kW, vždy s převodovkou DSG a pohonem 4x4. Doporučené prodejní ceny byly stanoveny na 699 900 Kč, respektive 745 900 Kč včetně DPH.

Zákazníci mohou při koupi těchto automobilů využít všechny finanční produkty Škoda Financial Services, dostupné pro modelovou řadu Octavia, v podobě nízkého úroku či benefitu ve výši 20 000 Kč. Zároveň je možné oba modely pořídit v rámci operativního leasingu pro privátní klienty a podnikatele Škoda Bez starostí za garantovanou měsíční splátku.

Komentáře ke článku