Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Tuning pro BMW i3

Tuning pro BMW i3

AC Schnitzer dokazuje, že upravit lze i elektromobil

Leckdo si může myslet, že automobil s elektrickým pohonem není vhodným objektem pro tuning. Firma AC Schnitzer ale dokazuje opak - BMW i3 v Cáchách předělali tak, že to budí nadšení.

BMW i3S Schnitzer

Díky speciální sadě pružin se snížila světlá výška o 15 milimetrů vpředu a o 20 vzadu, takže podle firemních materiálů i3S nyní „dokáže plně realizovat svou energii i v zatáčkách“. Pomohlo k tomu i snížení těžiště vozidla. Díky rozšíření rozchodu na každé straně se kola od sebe vzdálila o 12 milimetrů, což dále zlepšuje stabilitu při jízdě a přispívá k výraznějšímu a sportovnějšímu vzhledu.

BMW i3S Schnitzer

Přední splitter a křídlo na konci střechy zlepšují aerodynamiku a dodávají vozu dramatický vzhled. V interiéru jsou nové pedály a dekory z vysoce kvalitního hliníku.

Po všech úpravách je i3S od AC Schnitzer mnohem rychlejší než základní elektromobil, byť se výkonnostní parametry pohonné jednotky vůbec nezměnily.

BMW i3S Schnitzer
BMW i3S Schnitzer

Komentáře ke článku