Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Testovací jízda s QR kódem

Testovací jízda s QR kódem

Nové kompaktní čtyřdveřové kupé BMW řady 2 Gran Coupé budí pozornost

Nové BMW řady 2 Gran Coupé si při závěrečných testech samo dělá reklamu. V okolí Mnichova absolvují závěrečné testy předprodukční vozy s kamufláží doplněnou na předních dveřích QR kódem. Kdo si ho naskenuje, je nasměrován na webové stránky s prvními informacemi o designu a jízdní dynamice nového vozidla.

BMW 2 Gran Coupé QR

Koncept čtyřdveřového kupé u BMW již slavil úspěch ve vyšších segmentech. BMW řady 2 Gran Coupé bude mít oficiální premiéru na podzim během autosalonu v Los Angeles. BMW kromě originálního designu elegantní čtyřdveřové karoserie slibuje také vysokou praktičnost a spoustu potěšení z jízdy ve voze, který chce být extravagantní alternativou ke klasickému sedanu.

BMW 2 Gran Coupé QR

Novinka mimo jiné sdílí pohon předních kol s nedávno představenou řadou 1. Alternativou je pohon všech kol xDrive s nově vyvinutým samosvorným diferenciálem Torsen.

Jednou z inovací je řídicí jednotka umístěná v blízkosti výkonných členů ARB, která byla již použita v BMW i3s. Funkce ARB má regulaci protiprokluzového systému integrovanou přímo do řídicí jednotky motoru, takže není součástí stabilizačního systému DSC (Dynamic Stability Control). Spolupracuje s funkcí regulace stáčivosti BMW Performance Control.

BMW 2 Gran Coupé QR

Komentáře ke článku