Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Ferrari chystá tři novinky pro tento rok

Ferrari chystá tři novinky pro tento rok

Maranello vzalo rok 2019 útokem

Ferrari vzalo rok 2019 útokem. V první polovině jsme se dočkali okruhového speciálu P80/C, nástupce modelu 488 GTB jménem F8 Tributo a nejvýkonnějšího silničního Ferrari historie - SF90 Stradale. Jenže tím to nekončí a letos přijedou další tři auta této slavné italské značky z Maranella.

První dvě novinky by měly dorazit v září. Podle všeho půjde o otevřenou verzi Spider modelu F8 Tributo. Takže motor uprostřed, 720 koní, 780 Nm a volné nebe nad hlavou. V podobném termínu se možná ukáže i 818 Superfast, také v provedení se sundavací střechou. Tady by se mohlo jednat o limitovanou edici s atmosférickým agregátem V12 o objemu 6.5 litru, který produkuje šílených 800 koní a 718 Nm.

 

 

Ferrari SF90 Stradale je rychlejší než LaFerrari

Největším tajemstvím je poslední novinka, kterou Ferrari plánuje na konec roku. Podle mnohých půjde o první SUV od Ferrari, které už bylo několikrát zahlédnuto jako testovací prototyp. Nicméně na tento model je možná ještě brzy.

Spekuluje se i o novém základním modelu značky, který by konkuroval především vozům McLaren 570S, Audi R8, Porsche 911 a Mercedes-AMG GT. Nasvědčuje tomu i vývoj šestiválcových motorů s přeplňovaním, jimiž by bylo novodobé Dino osazeno.

Ferrari je značka, která své novinky drží v tajnosti do poslední sekundy před odhalením. Nicméně tyto spekulace se zdají být prozatím nejreálnějšími. Jsme proto moc zvědaví, co z bran továrny  v následujících měsících nakonec vyjede.

Komentáře ke článku