Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Nissan vylepšil X-Trail

Nissan vylepšil X-Trail

Crossover je poprvé připraven ve speciální verzi N-Way

Nissan X-Trail je stejně tak vhodný pro jízdu v terénu i po dálnici, jako dokáže působit elegantně. Tento crossover bude poprvé možné objednat také jako speciální model N-Way. Jeho dva menší sourozenci Juke a Qashqai již X-Trail na této cestě za atraktivním vzhledem předešli.

Speciální model zkombinuje vysoce kvalitní detaily vybavení s cenovým zvýhodněním různých doplňků. X-Trail N-Way bude nabízen výhradně s pěti sedadly, na osmnáctipalcových kolech z lehké slitiny, s panoramatickou skleněnou střechou, navigačním systémem NissanConnect a 360° zobrazením na displeji Around View.

Pohon speciálního verze zajistí zážehový motor 1,3 l s přeplňováním turbodmychadlem, poskytující výkon 117 kW (160 k) Je vždy kombinován se sedmistupňovou dvojspojkovou převodovkou DCT.

Turbodiesel 1,7 l/ 110 kW (150 k) je k dispozici s pohonem předních nebo všech kol. Jako alternativa k šestirychlostní přímo řazené převodovce je pro obě varianty pohonu nabízena automatická převodovka Xtronic s plynulou změnou převodového poměru.

Komentáře ke článku