Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Limitovaná série Lexusu LC 500 přijde v říjnu

Limitovaná série Lexusu LC 500 přijde v říjnu

S exkluzivním odstínem karoserie i čalouněním

Automobilka Lexus přichází s novým provedením vozu Lexus LC 500 Limited Edition 2020. Limitovaná edice s omezeným počtem vyrobených kusů přináší exkluzivní odstín karoserie Terrane Khaki, ale i dvoubarevný interiér, speciálně čalouněná sedadla či jinou výplň dveří. 

Terrane Khaki představuje markantní odstín zelené, s nímž ladí jednadvacetipalcová dvoubarevná kola. Sedadla s elektrickým nastavováním v 10 směrech jsou pokrytá kůží s povrchovou úpravou semi-aniline. Na volantu, přístrojové desce, středovém panelu a dveřích je použito tmavé čalounění Black Amber. Laserem gravírované panely prahů se inspirovaly geometrickými tvary brzdových světel. 

Co se mechaniky týče, LC neprodělalo žádné změny. Nadále ho pohání zážehový osmiválec o objemu pěti litrů, spřažený s desetistupňovou automatickou převodovkou Direct Shift. K dispozici je rovněž hybridní varianta LC 500h s autonomním dobíjením, která jako první na světě používá čtyřstupňový hybridní pohon.

Model Lexus LC 500 Limited Edition 2020 se v evropských autosalonech objeví v říjnu 2019.

Komentáře ke článku