Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Chyť mě, když to dokážeš

Chyť mě, když to dokážeš

Hon na novou Octavii vypukne ve čtvrtek 31. října 2019 od 8 hodin

Deset dní před oficiální světovou premiérou další generace vozu Škoda Octavia dostanou fanoušci značky Škoda jedinečnou příležitost spatřit novinku naživo a vyhrát exkluzivní pozvánku na prezentaci nového modelu dne 11. listopadu 2019 v Praze.

Dva zamaskované exempláře modelu Škoda Octavia se budou ve čtvrtek 31. října 2019 pohybovat po českém hlavním městě, třetí vůz bude jezdit v Mladé Boleslavi. Kdo jeden z těchto vozů vypátrá a vyfotí, může sdílet fotografie s hashtagem #SkodaOctavia na Facebooku, Twitteru a Instagramu. Nejlepší fotografie vyhrávají.

V Mladé Boleslavi bude nová Octavia jezdit hlavně kolem hlavního závodu Škoda Auto. V Praze budou vozy k vidění v Dejvicích, na Novém Městě (Václavské náměstí), v Karlíně a na Pankráci. Na kanálech sociálních sítí značky Škoda se uživatelé dozvědí, kde se zamaskované vozy právě nacházejí. Již dopoledne budou stát novinky u několika prodejců značky Škoda, kde si budou moci fanoušci novou generaci vozu Škoda Octavia – i když jen zvenčí – zblízka prohlédnout.

Škoda tři vozy opatřila speciální dvoubarevnou maskovací fólií, protože oficiální světová premiéra se koná teprve 11. listopadu 2019 v Praze. Tam budou přítomni fanoušci s nejlepšími fotografiemi.

Hra o ceny začíná 31. října v 8 hodin a končí 3. listopadu 2019 ve 23:59 hod.

 

Komentáře ke článku