Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

První kresby nového Volkswagenu Caddy

První kresby nového Volkswagenu Caddy

Světová premiéra osobní i užitkové verze bude v únoru 2020

Vozy Volkswagen Caddy a Caddy Cargo patří k nejoblíbenějším v segmentu kompaktních MPV i městských dodávkových automobilů pro svou mimořádnou praktičnost a variabilitu. To vše si uchovají i v nové generaci, kterou značka Volkswagen užitkové vozy připravuje na únor 2020.

Volkswagen Caddy Skizza

Na designových skicách nové generace je patrný posun k mnohem sportovnějšímu pojetí tohoto modelu. Jak ve své zprávě značka Volkswagen užitkové vozy uvádí, v budoucnu se bude více zákazníků věnovat sportu a aktivnímu trávení volného času, a proto budou nový Caddy brát jako zajímavou a praktickou alternativu dopravního prostředku.

Sportovnější charakter dokládají mírně skloněná linie střechy i štíhlý, jednodílný design bočních partií. To vše podtrhují větší kola. Přídi dodávají sebevědomý výraz LED světlomety, užší mřížka chladiče a větší logo. Zajímavé je řešení zádě s výrazně zvětšeným oknem, kolem něhož je úzký pruh LED, vytvářející zadní svítilny. Toto uspořádání se má objevit i u osobních verzí. Zákazník bude moci volit mezi křídlovými dveřmi nebo výklopným víkem nákladového, respektive zavazadlového prostoru.

Volkswagen Caddy Skizza

Komentáře ke článku