Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Perličky z komunikačního střediska

Perličky z komunikačního střediska

Co všechno taky klienti oznámili pojišťovně …

Během celého letošního roku klienti pojišťovně Allianz hlásili pojistné události a u toho popisovali, co se stalo, jak se to seběhlo a proč ke škodě nakonec došlo. Zde jsou některé perličky z komunikačního střediska.

- Viník se patrně chtěl pokusit o metodu zipu, ale tak nešťastně, že nás od sebe museli odtrhnout až hasiči.

- Výstražný trojúhelník jsem šel umístit na povinnou vzdálenost 50 metrů, ale než jsem se vrátil, ukradl mi někdo z auta doklady s penězi a zimní kabát, takže jsem zůstal v oranžové vestě.

- Chtěl jsem se s účastníkem domluvit po dobrém, ale nerozuměl česky. Tak jsem mu trošku ohnul stěrač.

- Srážku vlastně zavinila moucha, která vlétla do vozu a kterou jsem si spletla s vosou, na kterou jsem alergická.

- Místo pro bezpečné míjení tam nebylo. Myslel jsem, že moudřejší ustoupí a proto jsem se proti němu pomalu rozjel, což on bohužel učinil taky.

- Když jsem mu opakoval, že mi poškodil i střešní box, rozuměl ten Maďar jenom tomu slovu box a začal mně máchat před obličejem pěstí.

- Byla tak silná mlha, že jsem zastavil a šel se přesvědčit, jestli mi vůbec svítí mlhovky. A vtom do mě ten peugeot vrazil.

- Řidič přede mnou nechal děti vystupovat trestuhodně směrem do ulice, proto jsem strhla řízení doprava a přes pomalou jízdu prorazila vrátka do školky.

- Dělal jsem si jen legraci, že když mám handsfree, můžu jí sahat na kolena, ale spolujezdkyně mě praštila do ruky tak silně, že jsem nárazem přeřadil a způsobil tak tu kolizi.

- Zadní sklo prasklo po nárazu do větve, zrovna když jsem couval, takže v tu chvíli plnilo funkci předního skla, které mám pojištěné.

- Do protisměru, kde jsme se střetli, mě ovšem zavedla navigace, sám bych tam nikdy nezajížděl.

Zde jsou ještě další příhody:
- Jeden spořivý motorista objevil cenově velmi výhodnou čerpací stanici, kde nakoupil obrovské množství levného benzinu a ten skladoval v sudech v garáži. Z nich tekutinu amatérsky přeléval do svého vozu. A protože mu byla zima, přitápěl si při tom elektrickým přímotopem. V rámci domácího tankování se mu někdy benzin rozlil na podlahu, a tak netrvalo dlouho a díky přímotopu mu shořela garáž i s autem.

- Řidič při neopatrném couvání porazil opilou bezdomovkyni. Moc se jí naštěstí nestalo. Její dcera ale poslala do pojišťovny požadavek na uplatnění nároku ve výši 10 milionů korun. Jako důvod uvedla, že „matka nebude moci sportovat a politicky se angažovat“.

- Na křižovatce se srazila dvě auta. Řidič bílého vozu jel na červenou a napálil to do motoristy v černém autě. Ten pak při uplatňování škody Allianz informoval o tom, že žádá pojistné plnění za psychické útrapy, jelikož se nyní bojí všeho bílého a nemůže už proto nadále pracovat.

- Mladý motorkář po nehodě nemohl ohýbat nohu v koleni. Nárok na ztížení společenského uplatnění obhajoval tím, že si nemůže kleknout a věnovat se sexuálním hrátkám, které pokleknutí vyžadují. Svůj text doplnil o seznam dvaceti předchozích partnerek, které mu jeho slova měly dosvědčit.

Komentáře ke článku