Novinky

  • 25.04.2023 Bad Policisté zjistili 2800 přestupků během akce, při které se zaměřili na dodržování rychlosti.

  • 23.04.2023 Good Soud v USA rozhodl, že autopilot automobilky Tesla při nehodě v roce 2019 neselhal.

  • 14.02.2023 Bad Ve věku 97 let zemřel čestný předseda společnosti Toyota Motor Corporation Dr.Soichiro Toyoda, který byl synem zakladatele společnosti.

Facebook Instagram

Honda představí hybridní Jazz s technologií e:HEV

Honda představí hybridní Jazz s technologií e:HEV

Společně s novou generací se přichází varianta Crosstar

Honda na ženevském autosalonu představí nové modely Jazz a Crosstar společně s řadou elektrifikovaných produktů a inovací v oblasti řízení energií a konektivity. Tato řada, jejímž jednotícím prvkem je nová značka e:Technology, ukáže ambice společnosti poskytovat ucelený sortiment elektrifikované mobility a energetických produktů.

Honda Jazz eHEV

V Ženevě bude mít svou evropskou premiéru nový Jazz hatchback, který je poprvé vybaven moderní hybridní hnací jednotkou e:HEV a intuitivním infotainmentem s možností připojení ve voze. Honda Jazz je také vybavena osobním asistentem Honda, integrovaným prvkem umělé inteligence, který se poprvé objevil u modelu Honda e. Jazz si zachovává charakteristickou všestrannost s funkcí sedadel Magic Seats a objemem zavazadlového prostoru od 298 l až do 1203 l.

Honda Jazz eHEV

Pro zvýšení přitažlivosti Jazzu představí Honda crossoverovou variantu Crosstar ve stylu SUV se stejným hybridním pohonem a prvky interiéru jako standardní model. Bude mít ale zvýšenou světlou výšku, voděodolné čalounění a integrované střešní ližiny. Vzhled modelu bude posílen odvážnějším designem přední masky a hliníkovými koly, specifickými pro tuto variantu.

Honda Jazz eHEV

Systém e:HEV nově vyvinutý pro model Jazz je vybaven dvěma kompaktními, vysoce účinnými elektrickými motory propojenými se zážehovým agregátem 1,5 l DOHC i-VTEC, lithio-ionovým akumulátorem a inovativní převodovkou s pevným převodovým poměrem prostřednictvím inteligentní řídicí jednotky. Hybridní technologie e:HEV nabízí tři jízdní režimy, přičemž největší celkový výkon je 80 kW (109 k) a točivý moment elektrického pohonu 253 N.m.

Honda Jazz eHEV
Honda Jazz eHEV
Honda Jazz eHEV

Komentáře ke článku